22. feb. 2013
Af af Jan Bergman

Farvel til Jonas i X Factor

Jonas måtte forlade "X Factor" i tredje liveshow.
Jonas måtte forlade "X Factor" i tredje liveshow.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Her til aften måtte Jonas trække det korteste strå og forlade "X Factor".

Anna & Lusanda indledte aftenens "X Factor"-show med Alicia Keys nummeret "Try Sleeping With A Broken Heart". Deres performance udløste er diskussion om vokal kunnen mellem Anne Linnet og Thomas Blachman.

30-årige Jonas har allerede overlevet farezonen ved de to forgående show, og med "Take Me Out" af Franz Ferdinand, gik han ind i tredje liveshow med en tro på, at han nok skulle klare skærene endnu en gang.

- Det er skide sjovt, og jeg elsker at stå på en scene. Jeg tænker ikke over det der med at ryge i farzonen. Og lad os nu se - jeg ryger sikkert direkte videre, fortalte en optimistisk Jonas til BILLED-BLADET forud for showet.

Amanda optrådte med nummeret "YOUTH" af Daughter, som fik både Ida Corr og Anne Linnet på banen med forsigtig kritik. Begge anerkender Amandas sangstemme og musikalske evne, men mener alligevel ikke, at hun lever op til sit fulde potentiale.

Chresten kastede sig frygtløst ud i et mash up af "Little Black Submarines" af The Black Keys vs. "No Church In The Wild" af Jay-Z og Kanye West, og hans mentor Ida Corr rockede smilende og tilfreds med til tonerne fra den 25-årige vestjyde.

Karoline er med sine 15 år en af showets helt unge deltagere og af Blachman spået en finaleplads i "X Factor". Karoline optrådte med "The Gentle Roar" af Niki & The Dove.

Stephanie gik på "X Factor"-scenen med Madonnas "The Power of Good-Bye", og over for BILLED-BLADET har hun afsløret, at hun synger nummeret med sin afdøde mormor i tankerne.

- Jeg mistede min mormor for to år siden, Hun var 89, så det er jo ikke en tragedie, men jeg var meget knyttet til hende, så jeg savner hende tit, fortalte Stephanie tidligere til BILLED-BLADET.

Drengene i Wasteland er alle mellem 15 og 17 år og bliver af Anne Linnet udråbt som et boy band med international potentiale. Wasteland fik da også pigerne i salen til at hyle, da de leverede "Stop For A Minute" af Keane. Både Thomas Blachman og Ida Corr gav udtryk for, at de ikke var specielt imponeret over Wastelands præstation, men Ida syntes dog, at de i boy band-genren gjorde et hæderligt forsøg.

I farezonen kom Jonas - for tredje gang - og Stephanie. Det korteste strå gik til Jonas.

Læs mere om: