Fredag, 15. februar 2013 — af af Jan Bergman

Farvel til Zaina i X Factor-liveshow 2

Zaina i X Factor
Zaina i "X Factor"
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Sidste uge mistede Anne Linnet sin første gruppe – Lotus – i ”X Factor”-sæsonens første liveshow. Fredag aften blev det et exit til Zaina i showets andet liveshow.

Otte finalister stod klar til at gå på scenen og yde deres ypperste for at overbevise danskerne om, at de har netop det hele showet handler om - X Factor.

16-årige Zaina lagde for og underholdte med "GREEN GARDEN" af Laura Mvula, til stor glæde for Thomas Blachman, der tydeligt ikke kunne holde sin begejstring tilbage, men jammede med under hendes optræden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Chresten indtog aftenens show stående bag dommertrioen, for derefter at bevæge sig op på scenen iført sit varemærke - en kasket. Aftenens MASH-UP-nummer bestående af "MAGIC vs. LOVE LOCKDOWN", fik Thomas Blachman og Anne Linnet ud i et væld af ord, der ifølge Ida Corr kun var tom snak og ikke konstruktivt nok til at hjælpe hendes 25-årige sanger.

De to 16-årige sangerinder fra Sydhavnen og Horsens - Anna & Lusanda - fik ikke den bedste modtagelse fra henholdsvis Ida Corr og Thomas Blachman, selvom begge dommere understregede, at de to artister HAR noget at byde på. De optrådte med nummeret "LIGHTS" af Ellie Goulding.

17-årige Amanda - der til dagligt går i 1. G på Roskilde - afleverede en følsom sang der tydeligt ramte især hendes mentor, Thomas Blachman. Lidt overraskende meldte Anne Linnet ud, at hun syntes sangvalget var decideret kedeligt. Det fik selvfølgelig Blachman op på dupperne og igen skulle vi lægge ører til en ordstrøm, der vil tage for meget spalteplads at referere. Amanda sang nummeret "CHIMACUM RAIN" af Linda Perhacs.

Jonas kunne indtage scenen her til aften velvidende, at landets førende bookmakere allerede havde givet den 30-årige sanger en billet ud af showet. Blachman gav også Jonas en overhaling, efter sangeren havde leveret "BULLETPROOF" af La Roux. Godt nok syntes Thomas Blachman at Jonas er lækker som model, men det gør det bare ikke for ham. Anne Linnet var direkte modsat Blachman og syntes Jonas leverede varen.

Karoline er med sine 15 år en af showets yngste deltagere, men det kunne bestemt ikke mærkes på hendes levering af nummeret "GET FREE" af Major Lazer. Anne Linnet havde dog svært ved at placerer Karoline efter aftenens performance, hvor Linnet ønsker Karoline skal holde sig inde for R&B. Ida Corr havde dog ingen problemer med Karoline og Blachmans sangvalg her til aften.

Drengene fra Wasteland er mellem 15 og 17 år, og Anne Linnet er sikker på, at hun kan få noget stort til at vokse frem ud af de fire. Boy bandet leverede her til aften "RADIOACTIVE" af Imagine Dragons, og de tre unge sangere udstrålede en selvsikkerhed der ikke var til at tage fejl af - de var "RADIOACTIVE". Alligevel manglede Ida Corr det overraskende element hos fyrene, der har Anne Linnet som deres mentor. Blachman stemplede dem som dårlig smag.

Umiddelbart inden 28-årige Stephanie sprang på scenen afslørede hun, at hun er datter af musiker-fænomenet Lune Carlsen. Lune Carlsen kalder sig også for "Danmarks bedste kopi af Kim Larsen". Stephanie sang nummeret "HEARTBEATS" af The Knife, og hun fik æren af at være aftenens sidste solist.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden