27. mar. 2015
Af dkeditorial

Favoritten Emilie Esther vandt X Factor 2015

Stort set fra første program har Emilie Esther været favorit til at løbe med sejren i dette års X Factor, og det skete da også som spået.

- Det var fuldstændig magisk. Det var så flot. Det er det vildeste, jeg nogensinde har hørt i det her program. Tak, fordi du kom til os.

Så storslåede ord fik 15-årige Emilie Esther med på vejen fra Lina Rafn, efter at hun havde sunget sit første nummer til X Factor-finalen, Beyoncés "If I were a boy", foran et ellevildt publikum i Boxen i Herning.

Roserne kan hun næppe få nok af, selv om hun fredag efter fredag har måttet tage favoritværdigheden på sin kappe og høre på ord fra dommerne om, at hun vil vinde det hele.

LÆS OGSÅ: Eva Harlou i en gulddrøm af en finalekjole

Emilie Esther vandt det hele

Og det har hun nu gjort. Vundet det hele. Vundet X Factor 2015.

- Jeg er virkelig, virkelig, virkelig, virkelig fantastisk taknemmelig, sagde en tydelig rørt Emilie Esther lige efter, at værtinden Eva Harlou havde annonceret hende som vinderen.

- Det er fuldstændig vildt, og det er en kæmpe gave at arbejde med dit talent. Det er virkelig en stjerne, der er blevet født, sagde hendes mentor Remee, der som den eneste af aftenens tre dommere nu har vundet programmet to gange.

LÆS OGSÅ: Jógvan i et sandt drama inden finalen

Flot show

Det var Lina Rafns finalist, færingen Jógvan, som Emilie Esther endte i det endelige opgør med.

Han var suveræn, ikke mindst til allersidst, hvor han sang sangen Best kept secret, som han selv skrev som 15-årig.

Forinden var et fantastisk show løbet af stablen i Boxen i Herning, hvor Blachman-gruppen Ivarsson, Bang & Neumann endte på en flot, flot tredjeplads.

- Hvis vi nogensinde har haft muligheden for at lave noget ud af det her show, så er det med dig, sagde Emilie Esthers mentor Remee om sin guldfugl.

SE BILLEDERNE FRA FINALEN I GALLERIET HER

LÆS OGSÅ: Emilie Esther er Remees guldfugl

Læs mere om: