Lørdag, 25. februar 2023 — af Catja Klarskov

Fik Jacob Risgaards savn til hunden Luna også smilet frem hos dig? Se det søde billede af løvens pjuskede ven

Jacob Risgaard
Jacob Risgaard
Foto: Martin Høien
I det seneste afsnit af “Løvens Hule” får en helt særlig firbenet ven savnet til at blusse op i investor Jacob Risgaard.

I episode 7 af DR-programmet “Løvens Hule” får de logrende haler, Stine og Carlo, der er med i hulen som statister, næsten alle løverne op af stolen for at kæle. Men det er særligt hos han-løven Jacob Risgaard, at de to pjuskede venner får åbnet for sluserne til savnet af nordjydens egen vovhund, Luna.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Far er snart hjemme, Luna. Så kommer far med flyvemaskinen. Du skal bare lige sove to nætter til, siger investoren kækt til kameraet i programmet.  

Forinden har han og de andre med-løver hver modtaget en mulepose med et personligt portræt af deres kæledyr afbildet, og det falder i god jord hos hundeelskeren.

 -Ej, nu savner jeg min hund. Jeg har ikke været hjemme i fjorten dage, og det ligner faktisk vildt godt, siger en begejstret Jacob Risgaard, da iværksætteren Malou fra Confetti Dogs præsenterer sit produkt.

På løvens private Instagram har tidligere delt billeder af hans pjuskede, firbenede ven. Søde billeder som du kan se her.

Selv om løverne er begejstrede for Confetti Dogs, der specialiserer sig i farverigt hundeudstyr og personligt merchandise, så må Malou gå fra hulen uden en egentlig investering. Iværksætteren går dog ikke fra mødet med løverne helt tomhændet.

Løvinden Anne Stampe tilbyder nemlig den unge iværksætter en håndsrækning i form af et års husleje og et personligt sparringsmøde, som skal bruges til at løfte forretningen fra hobbyprojekt til rigtig forretning.  

Du kan se programmet i sin fulde længde på DR TV.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden