Fredag, 22. marts 2013 - af af Helle Skram de Fries

Finalebrag i X Factor i aften

X Factor 2012 Herning
"X Factor 2012" i Herning - Ida som vinder i finalen.
Foto: Niels Henrik Dam
Alle finaledeltagere er superspændte på finaleaftenen og kæmper for at holde nerverne i ro.

Allerede i onsdags ramte de Herning for at gå i gang med lydprøve, kostumeprøver, sceneprøver, pressemøder og alle mulige andre forberedelser til den store, skæbnesvangre finaleaften i aften, fredag 22. marts i Jyske Bank Boksen.

Karoline, Chresten og de fire drenge i Wasteland - Anders, Anton, Marius og Frederik, er så spændte, som de kan blive.

Der er kun én officiel vinder, når det hele er slut, men alle tre finaledeltagere er super stolte over at være dem, der i aften står i finalen og skal være med til at levere et brag af et show. Både for de mange publikummer, der fylder salen, samt for de mange seere hjemme i stuerne.

Anne Linnets Boy Band, Wasteland, skal synge "Ikke mere tid" af Shaka Loveless, samt deres vindersingle "40.000 Feet off the Ground" - med tekst og musik af blandt andre netop Shaka Loveless.

Ida Corrs solist, Chresten, skal synge "Where Did You Sleep Last Night" cover af Nirvana, samt sin vindersingle "Let Go" med tekst og musik af Chresten selv, Ida Corr og Jesper Sidelmann.

Thomas Blachmans unge solist, Karoline, skal synge "Glass" af Mø og vindersinglen "Det er her vi bor" med tekst af musik af Karoline selv, Lise Cabble og Andreas Sommer.

Her udover kommer der et væld af artister på scenen i Herning. Blandt andre den internationale stjerne "Marina and the Diamonds", vores egne danske stjerner Nik & Jay, Mads Langer, Nabiha, Marie Key, Mads Langer og Burhan G.

Der er virkelig lagt op til en bragende varm finalefest midt en det smukke jyske snelandskab.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden