25. maj. 2022
Af Sofie Nymand

Flemming Møldrup stopper i Kender du typen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/design_uden_navn_-_2022-05-25t103542.178.png
Foto: Peter Grosen
Efter 7 år som livsstilsekspert i "Kender du typen?" har Flemming Møldrup valgt at stoppe.

Livsstilseksperten Flemming Møldrup har valgt at forlade “Kender du typen?”.

Det skriver han på Instagram.

Flemming Møldrup har været en del af DRs populære livsstilsprogram i 7 år, hvor han har gået på opdagelse i kendte danskeres hjem.

Men nu er det slut.

I sit opslag forklarer han, at han føler, at det er tid til at forlade programmet, da “man skal turde forlade noget man elsker”.

Derfor har Flemming Møldrup valgt ikke at forlænge sin kontrakt med DR.

Han vil dog optage færdig i foråret, og derfor medvirker han i programmerne, der sendes til efteråret.

Det er en vemodig Flemming Møldrup, der takker af. Og han har nydt de oplevelser og venskaber, som programmer har givet ham:

- Jeg har fået en masse fine venner, og holder ualmindeligt meget af alle dem, der har arbejdet og arbejder på holdet bag kameraet. Om det er dem på kontorerne på DR i Aarhus eller dem som er med ude, når vi optager. Mand, jeg er glad for at have mødt jer. Og jeg kommer til at savne den stemning vi har på optagelserne. Vi er lidt som en familie, skriver Flemming Møldrup i opslaget, som BILLED-BLADET har fået tilladelse til at dele.

- Også tak til Mads, Anne og sidst, men ikke mindst Anna, for at være så fantastiske at være på skærmen med. Jeg holder meget af jer, og betragter jer som mine venner.

Flemming Møldrup vil nu bruge tiden på at fokusere på sit firma MäRK, sine bogprojekter og sin podcast “Mads & Møldrup – mellem venner”, som han laver med den tidligere “Kender du typen?”-vært Mads Steffensen.

Læs mere om: