Forbrydelsen-stjerne: Morderen var en overraskelse for os alle

Helle Fagralid

Helle Fagralid

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Skuespilleren Helle Fagralid bliver ikke overdynget med spørgsmål om, hvem der er morderen i ”Forbrydelsen 3”.

- Jeg er med i alle afsnit, så jeg kender historien og ved, hvem morderen er. Men det kom alligevel som en overraskelse for os alle. Ingen af os har vidst mere, end hvad der stod i de manuskripter, vi var i gang med at optage. Så jeg fokuserede på at finde den magtesløshed og desperation, som Maja oplever, fortæller skuespiller Helle Fagralid til BT.

I øjeblikket er hun aktuel på TV i "Forbrydelsen 3" som Maja, Emilie Zeuthens mor. Dermed ved Helle Fagralid også, hvem morderen er - og eftersom der er omkring 1,6 millioner seere til krimiserien, må man formode, der er mange, der i øjeblikket gætter på, hvem der er den mystiske morder og bortfører. Det er dog ikke noget, 36-årige Helle Fagralid oplever:

- Der er faktisk meget få, der har sagt, at de gerne vil vide, hvem morderen er. De fleste kan jo godt sætte sig ind i hendes (Majas, red.) situation og føle stor empati, men der er også nogle, der tror, hun er medskyldig/skyldig i bortførelsen. Det må jeg selvfølgelig ikke fortælle noget om, selv om jeg gerne ville, siger Helle Fagralid til BT.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden