Fyr & Flamme om sejren: Det var vores prinsessedrøm

Jesper Groth og Laurits Emmanuel fra duoen Fyr & Flamme

Jesper Groth og Laurits Emmanuel fra duoen Fyr & Flamme

Foto: Martin Sylvest/ Ritzau Scanpix
Det var duoen Fyr & Flamme, der vandt Dansk Melodi Grand Prix 2021. Det er en stor ære for dem, at de skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest, selv om de har lidt svært ved at fatte det.

Hele tre gange fik Fyr & Flamme lov til at synge deres vindersang "Øve os på hinanden" ved Dansk Melodi Grand Prix. 

Som vinder kan duoen se frem til at synge den endnu en gang ved Eurovision Song Contest i Rotterdam. Det er en ære for Jesper Groth og Laurits Emmanuel, der er duoens bagmænd. 

Danske respræsentanter

Ikke nok med at Fyr & Flamme har vundet et trofæ, har de naturligvis også vundet muligheden for at repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i Rotterdam senere på året. 

- Det var vores prinsessedrøm, siger Jesper Groth jokende. 

Sejren er endnu ikke helt sunket ind hos de to gutter bag Fyr & Flamme, men de sammenligner sejren lidt med fodbold. 

- Jeg er jo Morten Olsen, dengang han spillede. Sådan en sweeper på midtbanen. Jesper er Bendtner (red. Nicklas Bendtner). Vi er jo det danske landshold, siger Laurits Emmanuel med et glimt i øjet og fortsætter: 

- Vi har det lidt sportsagtigt med det. Vi er landsholdet, der skal til EM. 

Ændrer ikke sangen

Selv om der fortsat er mange ubekendte ved Fyr & Flammes optræden i det internationale grand prix, kan duoen allerede løfte sløret for én ting om sangen. 

- Den forbliver på dansk, siger Jesper Groth og fortsætter: 

- Da jeg så en utrolig rørende næsten acapella-sang vinde for Portugal i 2018, tror jeg, det var, der var jeg så henført, at jeg selv gik ind og fandt ud af, hvad sangen betød, så hvis der er nogen, der kan lide at danse til vores sang, så tror jeg, at man kan lide at nørde det selv. Vi er jo et dansk band, det må vi sande. Det er ikke nogen stædighed, det fungerer bare ikke på engelsk. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Fyr & Flamme skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i Rotterdam, der er planlagt til at semifinalerne bliver afholdt 18. og 20. maj, mens finalen afholdes 22. maj 2021. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden