Fyr & Flamme vinder Dansk Melodi Grand Prix 2021

Fyr & Flamme

Fyr & Flamme

Foto: Martin Sylvest / Ritzau Scanpix
Fyr & Flamme har vundet "Dansk Melodi Grand Prix 2021".

Efter en nervepirrende Superfinale blev det Fyr & Flamme, der med sangen "Øve os på hinanden", lørdag aften blev kåret som dette års vinder af "Dansk Melodi Grand Prix". 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Skal forsvare Danmark i Holland

Aftenes vindere lod sig ikke mærke af det manglende publikum, men slog sig løs på scenen og vandt seernes hjerter. Fyr & Flamme kæmpede i Superfinalen mod Jean Michel og hans sang "Beautiful", der fik en fornem andenplads, mens Chief 1 og Thomas Buttenschøn endte på tredjepladsen med nummeret "Højt over skyerne".

Til maj skal Fyr & Flamme svinge med den danske fane i Rotterdam i Holland til "Eurovision". Det internationale show er planlagt til at blive sendt mellem d. 18. og 22. maj. 

Virtuelt publikum

Corona-restiriktionerne har begrænset udformningen af showet, der normalt foregår foran et kæmpe live-publikum og sendes fra en af landets store koncert-arenaer. Sidste år måtte DR droppe al publikum blot få dage før showet skulle løbe af stablen, men fastholdte at sende Grand Prix'et fra et tomt Royal Arena i København. 

Dette år har begrænsningerne været en realitet længe, og produktionen bag har derfor været sparet for hasteløsninger. Det fysiske publikum var i aftes blevet erstattet af en virtuel publikumsvæg, som man også kunne opleve i mindre skala under børnenes MGP sidste lørdag.

For første gang nogensinde blev der afholdt finale i DR Byen. Sidste gang "Melodi Grand Prix" blev sendt fra DRs studier på Amager var i 2008, hvor begge semifinaler blev sendt derfra. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden