Gift ved første blik-Christina og Michael: Derfor betyder vores beslutning mere nu

Christina Gouveia og Michael Dalgaard fra "Gift ved første blik"

Christina Gouveia og Michael Dalgaard fra "Gift ved første blik"

Foto: Snowman Productions
Michael og Christina skal tage valget, om de fortsat skal være ægtefolk, siden de for måneder tilbage blev viet i ”Gift ved første blik”.

Den 9. maj 2021 mødte Christina Gouveia og Michael Dalgaard hinanden for første gang.

Da gav de hinanden deres ja i ”Gift ved første blik”.

Nu er de nået til vejs ende i programmet og skal beslutte, om de forbliver gift eller ej.

Passer godt sammen

Efter 40 dage som ægtepar skal Christina Gouveia og Michael Dalgaard tage deres endelige beslutning.

Til deres afsluttende samtale med Gert Martin Hald fortæller parret om, hvordan de har oplevet deres samliv de seneste uger.

For Michael har det været en intens oplevelse, samtidig med at han har skullet lære at finde plads til andet end sit arbejde.

For Christina har det også været lærerigt, og hun har lært at sætte pris på Michaels små særheder, for det er gået op for hende, at de passer virkelig godt sammen.  

- Som tiden er gået, kan jeg godt se, at vi passer rigtig, rigtig godt sammen på mange måder, fortæller Christina i programmet.

Betyder mere

Christina og Michael kan derfor glædeligt meddele, at de forbliver gift, og dette ja er for dem begge mere betydningsfuldt, end da de sagde ja til brylluppet.

- Selvfølgelig var det et større ja i dag, og et ja der betyder mere, end det gjorde den 9. maj, for der havde jeg jo lovet mig selv at gå ind i det her eksperiment, men jeg vidste jo ikke, hvad det var for en mand, der stod overfor mig, fortæller Christina i programmet.

Christina Gouveia og Michael Dalgaard beslutter at forblive gift. Deres andet ja betyder mere end det, de giver til hinanden på bryllupsdagen. 
Foto: Snowman Productions

Christina Gouveia og Michael Dalgaard beslutter at forblive gift. Deres andet ja betyder mere end det, de giver til hinanden på bryllupsdagen. 

- Jeg vil sige, at da vi mødte hinanden første gang, var det sindssygt svært for mig at stå i den situation at skulle giftes og sige ja til én, man ikke kendte. I dag føles det mere naturligt og oprigtigt at sige ja til hinanden, fortæller Michael i programmet.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

BILLED-BLADET har forsøgt at få et interview med Christina og Michael, men de har ikke ønsket at udtale sig.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden