1. okt. 2015
Af Luise Marie Bekker

Gift ved første blik er tilbage

"Gift ved første blik" har Line på 27 år som en af de medvirkende i den nye sæson.
"Gift ved første blik" har Line på 27 år som en af de medvirkende i den nye sæson.
Foto: DR
DR's store kærlighedseksperiment "Gift ved første blik" er klar med fire nye par, der siger ja til hinanden for åben skærm.

Forestil dig at stå i samme situation som Line her: At se på din kommende ægtefælle for første gang og kun få minutter før, du giver personen dit "ja".

Nervepirrende, ikke?

Line på 27 år er en af de otte nye medvirkende, der er med i tredje sæson af DR's succesprogram "Gift ved første blik", og du kan se med, når de to første par bliver smedet sammen på tirsdag d. 13. oktober.

Lever sammen i fem uger

Efter brylluppet skal de fire par leve sammen som ægtepar i fem uger, hvor de igennem en række oplevelser og coachforløb skal styrke båndene imellem dem. Måske får kærligheden lov til at spire, således at de efter de fem uger har lyst til at beholde vielsesringene på.

De otte deltagere, Ane, Lene, Line, Randi, Niels, Michael, Poul og Ulrik er alle mellem 27 og 34 år, og kommer fra både Sjælland, Fyn og Jylland. Fælles for dem er, at de uden held har prøvet stort set alt for at finde den eneste ene.

550 ansøgere

Og de er ikke de eneste.

Ifølge Danmarks Statistik var der ved årets start 1,6 millioner enlige i Danmark, hvilket svarer til 37 procent af den voksne befolkning. Et tal, der er steget og steget, siden statistikken blev lavet for første gang for 29 år siden.

Og hele 400 kvinder og 150 mænd har tilmeldt sig som deltager i DR's eksperiment, på trods af at det betyder, at de medvirkende bliver gift med en fremmed for åben skærm.

Se med hvordan det går fra tirsdag d. 13. klokken 20 på DR1.

Læs mere om: