Gift ved første blik-Morten og Mette: Sådan går det med vores ægteskab i dag

Mette Kragh Nielsen og Morten Stokholm fra "Gift ved første blik". 

Mette Kragh Nielsen og Morten Stokholm fra "Gift ved første blik". 

Foto: Snowman Productions
I ”Gift ved første blik” tager Morten fusen på Mette, da de skal tage deres endelig valg. Nu afslører de, hvordan det er gået efter optagelserne.

Morten Stokholm og Mette Kragh Nielsen blev matchet i ”Gift ved første blik”.

Nu fortæller parret, hvordan det går med dem, efter optagelserne er afsluttet.

Flot frieri

Da Morten og Mette skal tage deres endelig beslutning, tager Morten ordet. Han går på knæ og giver Mette en ring, mens han spørger om, hun vil forblive gift.

- For mig var det vigtigt at bekræfte vores forhold. Det ja den 14. juni repræsenterede noget andet end den 6. maj, hvor vi blev gift. Så tænkte jeg over, hvordan jeg skulle få det ja. Jeg vidste, Mette var med på at fortsætte, og så opstod tanken om at fri til hende, fortæller Morten til BILLED-BLADET.

Det lykkedes ham at holde det hemmeligt for Mette.  

- Det var ikke noget, jeg havde set komme. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi havde talt sammen om vores beslutning. Vi ville forblive gift, men det med ringen står for Mortens egen regning. Det kommer ikke bag på mig, at han kunne finde på sådan noget. Jeg blev uden tvivl glad og meget overrasket, fortæller Mette til BILLED-BLADET.

Glade sammen

Der er gået knap fire måneder, siden optagelserne til ”Gift ved første blik” sluttede, og Morten og Mette er stadig sammen.

- Det går rigtig godt. Vi har fem måneders dag lige præcis i dag (onsdag red.). Jeg synes stadig, vores ægteskab er forholdsvist nyt på mange punkter. Det er samtidig et super intenst forløb, hvor vi har lært hinanden at kende i et tempo, på et andet niveau og under nogle helt andre rammer end de fleste forhold, der kun er fem måneder gammelt, siger Mette.

Mette og Morten har den 6. okober 2021 været gift i fem måneder. 
Foto: Snowman Productions

Mette og Morten har den 6. okober 2021 været gift i fem måneder. 

Den særlige dag kom dog lidt bag på Morten.

- Mette var så sød at sende mig et billede af lyserøde M&Ms (red. M&Ms for Morten og Mette) med et femtal over. Det var først efter fem kopper kaffe, jeg forstod, hvad det betød. Så skrev jeg: ”Ej skat, hvor er du sød og dejlig”. Jeg havde åbenbart ikke fået kaffe nok, siger han grinende.

Foto: Privat

Hver for sig

Fremtiden er lys for Morten og Mette, men for tiden skal de fortsat bo hver for sig.

- Det er stadigvæk nyt. Selv om vi har en fornemmelse af, vi har været sammen længe, så er det kun fem måneder gammelt. Det giver ikke så meget mening for os at flytte sammen endnu, fortæller Morten.

- Morten og jeg var enige om, at det ikke var en selvfølge at bo sammen, selv om vi er gift. For selv om vi er gift, og man måske ofte bor sammen som ægtefolk, så ser vi os nok mere i "kæreste-fasen", hvor vi stadig er ved at lære hinanden at kende. Vi lader os ikke presse af, at vi er i et ægteskab. Lige nu er vi slet ikke der, hvor vi skal bo sammen, men vi har en lyst og et ønske om, at det skal ske på et tidspunkt, fortsætter Mette. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Morten og Mette ser frem til, at de nu selv kan sætte rammerne for, hvad der skal ske i deres ægteskab fremover.

Foto: Privat

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden