Gift ved første blik-par: Det er her vi kommer til at få vores børn

Foto: DR
"Gift ved første blik"-parret Michael og Kathrine blev gift i den femte sæson af programmet og er for nyligt flyttet ind i en lejlighed i Aarhus.

Silkeborg er skiftet ud med Aarhus, for parret der i sidste års sæson af "Gift ved første blik" valgte at forblive gift efter programmets slutning. 

For langt til arbejde, ønsket om en større by og muligheden for at større fjernsyn, fik parret til at rykke teltpælene op. 

- Vi er mega glade. Det er dejligt at have fået en større by og en større lejlighed. Det kan vi godt lide, fortæller Kathrine til BILLED-BLADET.

En hurtig udregning viste også, at parret brugte omkring 15 timer om ugen på at pendle frem og tilbage, så en løsning skulle der findes. 

Michael arbejder indenfor film og havde derfor sværere ved at finde nyt job end Kathrine ville som folkeskolelærer ... troede de.

For Kathrine har ikke fundet det rigtige job endnu, men hun søger, og parret fortryder ikke, at de har valgt at flytte.

Hus og have 

Der er meget mere plads, og der betyder også flere værelser til de fremtidige børn - det er dog længere ude i fremtiden. 

Men de behøver ikke at flytte, når tankerne om børn kommer nærmere. 

- Det er her, vi kommer til at få vores børn, men det er ikke sikkert, at det er her, børnene kommer til at vokse op, det er jeg ikke så meget til. Jeg er jo fra Herning, så der skal vi have et rigtigt hus med en have ifølge mig, slutter Kathrine. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden