Gift ved første blik-par: Vores bedste råd til de nye deltagere

Kathrine og Michael

Kathrine og Michael

Foto: Lars Aarø
15 måneder efter Kathrine og Michael Kelså Harders blev viet på tv i ”Gift ved første blik” er de et lykkeligt ægtepar. Og de har et godt råd til kommende 10 deltagere.

38 personer har gennem årene deltaget i ”Gift ved første blik", og 10 nye deltagere bliver gift i den nye sæson, som har premiere torsdag den 22. august på DR1.

Katrine og Michael Kelså Harders lod sig smede sammen i sidste års ”Gift ved første blik” og er fortsat gift, og de har et klart råd til de nye deltagere:

- Det vigtigste er at kommunikere med hinanden, også om dét, der er svært. Gør det tidligt, og træk på eksperterne, for de er superdygtige, siger Kathrine og uddyber:

- Det er ikke en perfekt person, man gifter sig med, og det er ikke det lykkeligste ægteskab fra dag 1. Der skal arbejdes for det. Så kommunikér om, hvordan I har det, og hvad I har brug for - og vær tålmodig med den anden.

Taknemmelige for eksperthjælp

15 måneder efter brylluppet er Michael og Kathrine i fuld gang med at lægge fremtidsplaner sammen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Vi er så glade og lykkelige, og det her kunne ikke være lykkedes uden "Gift ved første blik". Det er både vildt og en lille smule skræmmende, at andre vidste, vi ville passe så godt sammen - men sådan er det, fastslår Kathrine.

Se alle dette års deltagere i galleriet herunder:

Læs alt om Kathrine og Michael og de 10 nye deltagere i "Gift ved første blik" i BILLED-BLADET nr. 34, der er på gaden torsdag.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden