Fredag, 15. december 2017 - af Luise Marie Bekker

Gift ved første blik vender tilbage

Randi og Niels fra "Gift ved første blik".

Randi og Niels fra "Gift ved første blik".

Foto: DR
Er du træt af at være single, kan du nu medvirke i TV-programmet "Gift ved første blik". Måske finder du din eneste ene.

Der er netop åbnet til casting på en ny sæson af "Gift ved første blik", fortæller redaktør på programmet, Sofia Fromberg.

Snowman Productions, der står bag succesprogrammet, som bliver sendt på DR, søger giftelystne folk i alle aldre, af begge køn og med forskellige seksualiteter.

- Vi har endnu ikke set et homoseksuelt par i programmet, men det ville vi da gerne. Indtil videre har vi bare ikke fundet nogle, der kunne matches, siger Sofia.

Hun afslører, at grundkonceptet er det samme, som man har set det tidligere: Par bliver gift uden at have mødt hinanden først, og så følger man dem for at se, om de bliver sammen. Nogle justeringer fra de tidligere sæsoner er der dog. Hvilke må man vente med at se.

To par er stadig sammen

Indtil videre har 15 par i løbet af fire sæsoner sagt ja til hinanden, og kun to af parrene er stadigt sammen. Det er Randi og Niels, der ses på billedet, og Michael og Line, der netop er gået skridtet videre og er blevet forældre.

Begge parrene er fra tredje sæson. I fjerde sæson valgte Camilla og Nicolas også at blive sammen, men de lod sig senere skille. Det første par, der valgte at blive sammen var Katrine og Jakob i sæson to, men også de gik fra hinanden.

Har man fået nok af datingsites eller enkebal, kan man tilmelde sig og håbe på at blive matchet med den eneste ene i femte sæson.

Man skal bare sende en mail til [email protected]. Castingen er åben nogle måneder endnu.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden