Torsdag, 25. august 2022 - af Stine Schou

Gift ved første blik vender tilbage i aften: Sødme, generthed og nervøsitet

Foto: DR/Theis Mortensen Snow Productions
DR blænder op for ottende sæson af kærlighedseksperimenet, hvor blandt andre Olivia og Patrick siger ja til hinanden ved deres allerførste møde.

Svedige håndflade, bankende hjerter og nervøse smil. Det er faste ingredienser ved bryllupperne i "Gift ved første blik". 

I aften er ingen undtagelse, når Olivia, 25, fra Brønshøj skal giftes med Patrick, 26, fra Odense.

Heldigvis falder der ro på nerverne, da Olivia får øje på den ventende gom.

- Da jeg ser ham første gang og får øjenkontakt med ham, får jeg sådan en rar fornemmelse i kroppen. Jeg føler, jeg kan slappe mere af, fordi han sørgede for at få mig til at følge mig mere tryg ved at holde øjenkontakten og bare smile til mig hele vejen, fortæller Olivia i udsendelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret giver hinanden et kram og ånder lettede op, da de vender sig mod giftefogeden. Kort efter siger de begge ja, og de kan tage hul på livet som mand og kone.

Det er også i aften, at vi for første gang i "Gift ved første blik" kan følge brylluppet mellem to af samme køn. Det sker, når Anders, 35, og Sebastian, 29, skal giftes. Også her er der nervøsitet og lidt generthed at spore, men det daler en smule, da først "det værste er overstået", som Sebastian siger. 

I næste uge skal de sidste tre par giftes. Du kan se, hvordan det går parrene i "Gift ved første blik" hver torsdag kl. 20.00 eller på DR TV.

GALLERI: Deltagere i Gift ved første blik 2022 (Foto: Mette Uhl/ Snowman)

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden