6. sep. 2018
Af Karina Didriksen

Glæd dig til anden sæson af Herrens Veje

Joen Højerslev, Fanny Louise Bernth, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears og Camilla Lau.
Joen Højerslev, Fanny Louise Bernth, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears og Camilla Lau.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Skuespilleren Ann Eleonora Jørgensen og resten af holdet bag DR-serien ”Herrens Veje” vender tilbage på skærmen, når der er premiere på anden sæson den 14. oktober.

Det er snart et år siden, at der var premiere på første sæson af ”Herrens Veje” på DR1, og nu skal fans af serien ikke vente meget længere på at gense Lars Mikkelsen og Ann Eleonora Jørgensen i rollerne som ægteparret Johannes og Elisabeth Krogh.

Den 14. oktober blænder DR1 op for anden sæson af søndagsdramaet, og i denne uge genså flere af skuespillerne hinanden på et pressemøde i Stenløse Kirke, hvor flere scener er optaget.

Desværre havde Lars Mikkelsen ikke mulighed for at deltage, men til gengæld var Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Fanny Louise Bernth, Camilla Lau og Joan Højerslev til stede.

Karaktererne er i sorg

Sidste afsnit af ”Herrens Veje I” sluttede med, at præstesønnen August Krogh mistede livet i en tragisk ulykke. Anden sæson starter halvandet år senere, hvor karaktererne kæmper med sorgen på hver deres måde.

– Første sæson sluttede med døden, og nu kommer opstandelsen, sagde hovedforfatter Adam Price på pressemødet og tilføjede:

– Karaktererne er i sorg, og sorg er kærlighed uden et hjem. Når en ung person dør, er det en meningsløs død, og vi skal finde ud af, hvordan vi skaber mening ud af meningsløsheden.

Vil starte en debat

Anden sæson af DR-serien er en rejse mod lyset, og den handler om at vende tilbage til livet.

Samtidig vil Adam Price gerne starte en debat blandt danskerne om seriens temaer som skyld, tilgivelse og personlig tro.

”Herrens Veje II” er på 10 afsnit og har premiere på DR1 søndag den 14. oktober kl. 20.00.

https://imgix.billedbladet.dk/herrens_veje_bund.jpg
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET

Læs mere om: