18. apr. 2014
Af af Malan Joensen og Esben Holm

Glæd dig til at se Barnaby arbejde i København

Neil Dudgeon er Inspector Barnaby.
Neil Dudgeon er Inspector Barnaby.
Arkivfoto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Lørdag aften sendes afsnit 100 af den britiske krimisucces – og mysteriet er henlagt til den danske hovedstad.

Under titlen ”The Killing of Copenhagen” skal kriminalkomissær Barnaby i skikkelse af skuespilleren Neil Dudgeon løse et mordmysterium i København i den populære krimiseries afsnit 100.

For et stykke tid siden kunne de britiske Barnaby-fans kaste sig over det særlig afsnit, og nu er turen kommet til de danske – det er nemlig lørdag 19. april klokken 20.50, lige efter ”Downton Abbey”, at det vises på DR1.

Filmholdet bag Barnaby-serien var i Danmark i fire-fem dage i oktober 2013, men seriens episode nr. 100 rummer også optagelser fra locations i England.

Rejs i Barnabys fodspor med BILLED-BLADET – læs mere her

Og det er ikke kun britiske skuespillere, der viser talenterne i afsnit 100 – således medvirker også Birgitte Hjort Sørensen og Ann Eleonora Jørgensen som danske kolleger til kriminalkommissær John Barnaby og hans ny assistent Charlie Nelson, og desuden spiller Nikolaj Kopernikus, Marie Askehave, Julie Agnete Vang og Thomas Thorø vigtige roller i afsnittet.

I BILLED-BLADET i denne uge kan du læse meget mere om det særlige jubilæumsafsnit og om de danske skuespilleres oplevelser under optagelserne i København.

Læs mere om: