Godt nyt for Fyr & Flamme: Her skal de på scenen til Eurovision

Fyr & Flamme efter sejren ved Dansk Melodi Grand Prix 2021.

Fyr & Flamme efter sejren ved Dansk Melodi Grand Prix 2021.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Danmarks bidrag til årets europæiske Melodi Grand Prix kan glæde sig over en god placering i rækkefølgen i den anden semifinale.

Tirsdag er det blevet afsløret, hvornår Danmark skal på scenen til Eurovision Song Contest, der i år finder sted i Rotterdam.

Og det er godt nyt for Fyr & Flamme og deres sang ”Øve os på hinanden”.

De skal nemlig optræde som det allersidste bidrag i den anden semifinale og får dermed æren af at runde hele showet af – ud af de 17 sange, der er med i den semifinale.

Der er eftertragtet at optræde fra nogle af de sidste pladser ved Eurovision Song Contest, da de sange ofte vil stå tydeligere i seernes erindring, når afstemningen begynder, efter den sidste sang er fremført.

Og hvis vi kigger 10 år tilbage i semifinalerne ved Eurovision Song Contest, er det kun sket to gange ud af 20, at det sidst fremførte bidrag ved semifinalerne ikke er gået videre til finalen.

Vi må krydse fingre for, at Fyr & Flamme kan følge den gode statistik og også sikre Danmark en af de eftertragtede pladser i årets finale af Eurovision Song Contest.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Den anden semifinale (med dansk deltagelse) finder sted den 20. maj – og den første semifinale to dage før, den 18. maj.

Årets finale af Eurovision Song Contest finder sted den 22. maj i Rotterdam.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden