Torsdag, 9. marts 2023 — af Catja Klarskov

Godt nyt til alle fans af Hammerslag: Her vender programmet tilbage på skærmen

Christian Torp Carlsen, Sofie Østergaard og Kristine Virén 
Christian Torp Carlsen, Sofie Østergaard og Kristine Virén 
Foto: Agnete Schlichtkrull
Nu er det godt nyt til alle fans af DR-programmet “Hammerslag”. Programmet vender nemlig meget snart tilbage på tv.

Nyder du også at gætte med, når to hold dyster om at gætte den rigtige pris på boliger beliggende rundt omkring i det danske land? Så er det godt nyt. Seerhittet “Hammerslag” vender nemlig retur på tv-skærmen i slutningen af marts måned.

Når “Hammerslag” vender tilbage på skærmen, tirsdag den 28. marts i bedste sendetid, så er det vært Sofie Østergaards debut på boligprogrammet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I første afsnit dyster Jacob Carlsson og Camilla Weidinger mod de gamle kendinge Kristine Virén og Lars Lyng. Temaet er vilde renoveringer, og når Sofie Østergaard for første gang byder indenfor, så sker det i en funkisvilla i Randers, der er renoveret med stor respekt for husets oprindelige detaljer.

Efterfølgende gæster programmet en villa fra 1904, der har været igennem en gennemgribende renovering fra kælder til kvist.

Sofie Østergaard har overtaget værtsstafetten fra Tina Müller, der var på barsel med sit første barn, da optagelserne til programmet fandt sted.

40-årige Sofie Østergaard kommer dog til programmet med en god portion værtserfaring i bagagen. Hun har nemlig blandt andet lavet programmerne “Versus”, “MGP”, “Guld i købstæderne”.  

Første afsnit af den nye sæson af “Hammerslag” bliver sendt tirsdag den 28. marts klokken 20:00 på DR 1 og på DR TV.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden