Onsdag, 16. august 2017 - af Majken Munk

Guld i købstæderne: Margit Damgaard charmerede sin mand med gode tilbud

Jesper Damgaard-Lauritsen, Margit Damgaard
Jesper Damgaard-Lauritsen, Margit Damgaard
Foto: Birger Storm
Margit Damgaards kærlighed til antikke varer spillede også med i mødet med sin store kærlighed Jesper Damgaard-Lauritsen.

Seerne har lært det fynske par Margit og Jesper Damgaard at kende fra diverse antikprogrammer på DR, hvor de sammen vurderer, sælger og opkøber smukke sager. Senest har Margit Damgaard dog uden sin mand medvirket i programmet ”Guld i købstæderne”. 

Parret deler kærlighed for de antikke varer, og det var også de gamle ting, der lagde grund for deres parforhold. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mødtes på antikmesse

For 21 år siden mødte Margit og Jesper Damgaard hinanden på en antikmesse i Rødekro, hvor de havde en stand overfor hinanden, og hurtigt fik Jesper Damgaard-Lauritsen øje for den smukke kvindes stand. 

- Hun havde nogle gode tilbud, som jeg ikke kunne stå for og måtte over at kigge på flere gange, fortalte han til BILLED-BLADET i 2014. 

Kollegerne lagde mærke til dem

Og det må have været nogle helt særligt gode tilbud, som Margit Damgaard må have haft ved sin stand, for Jesper blev ved med at komme forbi så meget, at kollegerne omkring dem på antikmessen lagde mærke til det. 

- Det var i hvert fald sådan, at vores kolleger begyndte at bemærke, at Jesper stod mere på min stand end på sin egen, fortalte hun. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden