Fredag, 30. oktober 2020 - af Niels Burgos

Håb forude: Her er datoen for dansk Melodi Grand Prix 2021

Foto: Thomas Laursen
DR melder ud, at der selvfølgelig bliver musikfest igen til foråret.

Mon ikke de fleste grand prix-fans husker den næsten surrealistiske oplevelse, det var at se Dansk Melodi Grand Prix afviklet i en næsten mennesketom Royal Arena i år. Selv om kunstnerne gjorde deres bedste, var det ikke helt det samme. Festen virkede lidt flad - som en sodavand uden brus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Holdes i DR Byen

Den situation kommer vi ikke til at opleve igen, hvis det står til DR. Nu har man meldt ud, at næste års Melodi Grand Prix afholdes lørdag den 6. marts. Og det bliver en fest! Ganske vist ikke så stor som tidligere år - men der bliver skuet op for løjerne i forhold til dettee års tomme Royal Arena.

DR har valgt at holde årets pop-dyst i DR Byens studio 5, som seerne kender fra bl.a. "X Factor", "Versus" og "Alle mod 1".

Masser af fest og farver

DR forsikrer dog, at selvom de fysiske rammer omkring næste års show er mindre end normalt, bliver der stadig plads til masser af fest, farver og ny, dansk musik i bedste sendetid.

- Vi er ikke uvante med at producere flotte shows fra vores egne studier, og vi har fortsat ambitioner om at kunne levere Danmarks største musikfest for hele landet. Når vi nu ikke kan invitere lige så mange med til fysisk musikfest og være med til at skabe stemning, vil vi bestræbe os på at komme ud til danskerne, hvor end de nu tager del i Dansk Melodi Grand Prix ude i landet, siger Gustav Lützhøft, der er talsmand for Melodi Grand Prix hos DR: Det ligger også allerede nu fast, at Eurovision Song Contest - uanset de til den tid gældende restriktioner - sendes i en eller anden form den 18., 20. og 22. maj.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden