3. jan. 2018
Af Juliane Olsen

Hammerslag-holdet skal i landskamp mod Norge

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/hammerslag_0.jpg
Foto: DR
Det danske "Hammerslag"-hold med Christian Degn i spidsen skal i år dyste mod den norske udgave af boligprogrammet.

De mange seere, der følger med i det populære DR-program ”Hammerslag”, kan godt begynde at glæde sig til noget helt nyt.

I den kommende tid vil der nemlig blive optaget et program, hvor det danske ”Hammerslag”-hold skal i dyst mod den norske udgave af programmet.

- Norge har haft ”Hammerslag” i 10 år, og nu har jeg overtalt kollegerne til, at det skal være med den landskamp, siger Christian Degn til BILLED-BLADET.

Hold vest skal ind i dysten

Programmet bliver optaget om et par uger og bliver sendt i uge otte samtidig med vinter-OL i Sydkorea, hvor Norge er stærk repræsenteret.

Christian Degn kan endnu ikke afsløre, hvor programmet skal optages, men til gengæld er det officielt, at Hold Vest skal sendes ind i kampen.

Hold Vest består af ejendomsmæglerne Pernille Nørgaard og Claus Dreyer, og sidstnævnte mægler vil helt klart giver nordmændene kamp til stregen ifølge TV-værten.

Danskerne vil heppe med

- Den norske vært Frode Søreide og jeg får de samme sproglige udfordringer, da vi skal vise henholdsvis det danske og norske hold rundt, siger Christian Degn.

Hvem der løber af med sejren, bliver spændende at se, men der er givetvis en del danske seere, der hepper på deres landsmænd.

Indtil da kan seerne tirsdag aften klokken 20 se med, når ”Hammerslag” for første gang gæster byen Præstø samt øen Nyord.

Læs mere om: