Torsdag, 13. juli 2017 - af Juliane Olsen

Hammerslag-værten Christian Degn er forelsket

Christian Degn
Christian Degn
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det kan ikke skjules længere, at ”Hammerslag”-værten Christian Degn har fundet den store kærlighed i tegnefilmsproducenten Sirid Garff Vejrum.

Den 38-årige ”Hammerslag”-vært Christian Degn har ikke kun fokus på boligpriser denne sommer, for han er nemlig gået hen og er blevet smaskforelsket.

Den heldige kvinde er den 32-årige tegnefilmsproducent Sirid Garff Vejrum, som han mødte til en privat fest for et års tid siden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Hun er bare sød, men jeg må sige, at det har været en langvarig indsats fra min side, siger Christian Degn til BILLED-BLADET.

Forholdet blev udfordret

TV-værten måtte nemlig holde fokus for at fange den smukke kvindes interesse, men nu har de to virkelig fundet melodien.

Lige nu er de på ferie i Spanien sammen efter en veloverstået tur på Roskilde Festival, hvor det nye forhold blev udfordret af mudder og regn.

Det tog det unge par dog i stiv arm, og nu er det et par måneder siden, at de blev enige om, at de skulle være kærester.

Christian Degn er forelsket

- Hun er smuk, og smukke kvinder er altid ombejlede. Og så tror jeg bare, hun tænkte i starten ”Ej, han er TV-vært”, siger Christian Degn om deres opstart.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Når den nye sæson af ”Hammerslag” vender tilbage på skærmen til efteråret, kan seerne altså glæde sig til, at det er en nyforelsket Christian Degn, der står i spidsen.

TV-værten afslører desuden, at han allerede har overbragt sin forgænger Frode Munksgaard nyheden om sin nye kærlighed - billedet herunder har BILLED-BLADET fået lov at bringe.

Et opslag delt af Christian Degn (@degnamite) den

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden