21. apr. 2014
Af Malan Joensen

Hammerslags-vært Christian Degn: Fester behøver ikke koste kassen

Christian Degn fra "Hammerslag".
Christian Degn fra "Hammerslag".
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Værten på den nye omgang ”Hammerslag” på DR 1 holder af kaffe, øl og festivaler.

Christian Degn, der for nyligt har overtaget roret i det populære DR-program ”Hammerslag”, fortæller i Lørdagsliv i Politiken, at en særlig drik spiller en stor rolle, når han skal forkæle sig selv:

- En caffe latte. Det sagde han sgu, den store mand! Jeg sætter også pris på at få en øl, alle typer minus nisseøl og dem uden alkohol. Eller en Dark’N’Stormy, som er mørk rom og ginger beer.

Den 34-årige TV-vært fortæller også, at det især er festivaller, han godt kan lide at bruge penge på.

- Da jeg ikke selv har familie, får jeg nærvær gennem mine gode venner og bruger mange penge på oplevelser med dem. Er eksempelvis en ivrig festivalgænger. Sidste år blev det til en god håndfuld: Benicassim i Spanien, Roskilde Festival, Smukfest, Skarø Festival, NorthSide Festival og Big Slap i Malmø – så jeg tør ikke offentliggøre budgettet, erkender Christian Degn.

Adspurgt om, hvorvidt sådan en turné koster over 30.000 kroner, svarer han:

- Nej, nærmere det halve. Fester behøver ikke koste kassen. Som 22-årig fik jeg en diskokugle af en ven, og da den faldt ned, købte jeg straks en ny, for det er altid godt at have en diskokugle. Andre låner den tit til at peppe deres party op, så den er fuld af fedtede, glade fingeraftryk fra alle mulige fester.

Læs mere om: