Onsdag, 5. august 2020 - af Marie Krakau

Har sendt sidste program: Søren Ryge stopper

Søren Ryge Petersen

Søren Ryge Petersen

Foto: Martin Høien
Onsdagens afsnit af "Søren Ryge direkte" bliver det endegyldigt sidste. Det skriver DR.

I 28 år har Søren Ryge Petersen sendt live tv fra haven på Djursland. Men nu er det forbi. Onsdagens afsnit af "Søren Ryge direkte" blev det sidste af det legendariske tv-program. Det skriver DR.

Søren Ryge Petersen udtaler, at han ønsker "at stoppe, mens legen er god", og det blev altså med programmet, der blev sendt onsdag d. 5. august 2020. Programmet havde premiere i 1992 og har siden skrevet sig ind i dansk tv-historie som et af de mest elskede og sete programmer.

Stoppe ikke med at lave tv

Der er heldigvis godt nyt til alle, der vil savne Søren Ryge Petersen på skærmen. For helt færdig med at lave tv er han ikke. 

Til DR siger han - Jeg stopper med at sende live, men vi har en aftale om, at hvis jeg på et tidspunkt får en vildt god idé til et tv-program, så siger jeg det til DR, og får de en idé til et program, så kontakter de mig. Vi har jo arbejdet sammen i 42 år efterhånden, så vi kender hinanden godt. 

Der er altså håb om flere programmer fra den ikoniske have på Djursland, men i formen som vi kender det fra "Søren Ryge direkte", bliver det ikke.

Vi siger mange tak for alle de fantastiske programmer.  

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden