Torsdag, 8. juni 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Heino Hansen fortæller om ulykken, der gjorde ham skeløjet – og hvorfor han ikke er blevet opereret

Heino Hansen
Heino Hansen
Foto: DR
Heino Hansen har ikke altid været skeløjet, og i "I hjernen på stjernen" fortæller han om ulykken, ligesom han også forklarer, hvorfor han ikke er blevet opereret.

Danmark kan mønstre mange dygtige komikere, og blandt dem er Heino Hansen, der sidste år blev kåret som ”Årets Komiker”.

Udover evnen til at få folk til at grine, er Heino Hansen også kendt for at være ham den skeløjede. Den 38-årige næstveder er dog ikke født sådan – det var derimod en fodboldulykke, der kom til at ændre hans liv, da han var teenager.

- Det var den dag, jeg skulle starte første arbejdsdag i Enø Grill & Steakhouse som afrydder og opvasker. Min halvbror og jeg skulle om formiddagen over at spille mål til mål på syvmands, indleder Heino Hansen sin fortælling, da han torsdag aften er hovedperson i ”I hjernen på stjernen”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Der kommer en drilsk højder, og jeg havde fejlvurderet, hvor jeg stod, og så hopper jeg op for at redde den og smadrer hovedet… Det føltes nærmest som om, målet gav sig lidt. Jeg havde det vildt dårligt i lang tid, siger Heino Hansen videre i sin fortælling, der fortsætter med, at han efter det utroligt uheldige hop cykler de 10 kilometer til Enø for at vaske op på sin første arbejdsdag.

Jan Hellesø, Heino Hansen og Josefine Høgh
Jan Hellesø, Heino Hansen og Josefine Høgh
Foto: DR

Hans skelen er noget af det, der har været med til at definere Heino Hansen, og det er han meget bevidst om, og det er også noget, han taler med sin coach om. For hvad ville der ske, og hvad ville det betyde, hvis han blev opereret og fik sit normale syn tilbage.

- Det er ikke fordi, jokesene behøver handle om det, men det er også at skille sig ud, og det er ret sjovt at være skeløjet. Når man er lidt introvert og en ikke-social type, kan man skille sig ud uden at sige noget, forklarer Heino Hansen med et lille grin.

Selv om det gik så galt, da Heino Hansen som teenager slog hovedet direkte op i en overliggeren på et fodboldmål, har han ikke været afskrækket af at få ting i hovedet. Da komikeren medvirkede i "Stormester", kastede han for eksempel en vandmelon langt op i luften og lod den lande lige oven på sit hoved, hvilket resulterede i en mild hjernerystelse - til forskel fra første hovedulykke fik det dog ikke konsekvenser for hans syn...

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden