Henning fra Forsvundne Arvinger: Sådan går det med hans nye familie

Mette Frisk og Henning Justesen

Mette Frisk og Henning Justesen

Foto: DR
I "Forsvundne arvinger" blev Henning overrasket over at skulle arve sin tante, og så fik han også en helt ny familie i Tyskland.

Det var en umådelig trist fortælling, der mandag aften udspillede sig i ”Forsvundne Arvinger” på DR1.

Hans døde for mange år siden, og for nylig gik hans hustru Grethe også bort. En svær opvækst og en tvangssterilisation betød, at parret aldrig fik nogen børn, og Mette Frisk måtte derfor på jagt længere ude i familien for at finde forsvundne arvinger.

I sin søgen fandt hun Henning, der er Hans’ nevø. Han har ikke talt med sin tante i mange år, og han blev derfor noget overrasket, da han fik at vide, han skulle arve hende.

Havde en mistanke

- Jeg havde ikke tænkt på hende i mange år, og vi har ikke rigtig haft kontakt med hende, siden Hans døde. Det var meget overraskende, at vi skulle arve hende. Det havde vi ikke regnet med, fortæller Henning Justesen, 60, som har tre søskende, der også er arveberettigede.

Men søgningen efter ”Forsvundne arvinger” afslørede, at der også er familie i Tyskland, som skal arve – og dem kendte Henning ikke til.

Han ved, at Hans’ far – og dermed Hennings morfar – rejste derned for mange år siden og fandt en ny kvinde, men han vidste ikke, om de havde fået børn. 

- Jeg havde en mistanke om, der kunne være noget dernede. For mange år siden fik jeg at vide, at min morfar var flyttet til Tyskland, og min mor var for mange år siden nede for at besøge ham, men det kom der ikke noget godt ud af. Han boede sammen med en dame dernede på det tidspunkt. Jeg vidste ikke, om de havde fået nogen børn sammen, forklarer Henning til BILLED-BLADET.

Giv BILLED-BLADET i gave – det er nemtKlik og læs hvordan!

Henning har fået en nye familie

Men søgningen efter forsvundne arvinger viste, at de fik sønnen Frode. Han er nu død, men han fik seks børn, og de er også arveberettigede. Blandt andre Nicole, Hennings kusine, som også medvirkede i programmet.

Og de to slægtninge har etableret den første kontakt.

- Jeg har fået hendes facebook-profil, og vi er lige blevet venner derinde, fortæller Henning, der også godt kunne forestille sig på et tidspunkt at møde hende.

Henning Justensen fortæller mere om sin familie og medvirken i "Forsvundne arvinger" i BILLED-BLADET nr. 21, der er på gaden allerede tirsdag. 

 

Henning Justesen bor i Vig i Nordvestsjælland med sin hustru. 
Foto: Martin Høien

Henning Justesen bor i Vig i Nordvestsjælland med sin hustru. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden