Torsdag, 1. december 2016 - af Lisbeth Grube

Her er deltagerne i julebagedysten

Årets hold i "Den store jule- og nytårsbagedyst".
Årets hold i "Den store jule- og nytårsbagedyst".
Foto: Carsten Mol/DR
Micki, Inge og Juliane er blandt deltagerne, som i år skal bage i makkerpar i ”Den store jule- og nytårsbagedyst”.

Så er der snart glædeligt gensyn i bageteltet!

10 deltagere fra forskellige sæsoner af ”Den store bagedyst” er klar til kamp i ”Den store jule- og nytårsbagedyst” på DR1 – heriblandt Micki Cheng, som vandt julebagedysten sidste år.

De 10 deltagere bliver blandet i fem makkerpar, og så går det ellers løs med juleløjerne ved bagepladerne. To og to skal de dyste om, hvem der bager de bedste jule- og nytårskager, og der er lagt op til en tæt kamp i teltet. Holdene består af:

Kathja Holm (sæson tre) og Louise Rosing-Schow (sæson fem), Pernille Morthensen (sæson fire) og Jesper Hemmingsen (sæson fem), Jakob Hauge (sæson tre) og Juliane Dixen (sæson fem), Micki Cheng (sæson fire) og Luna Richardt (sæson fem) samt Iben Devantie og Inge Simonsen (begge fra sæson fem).

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Masser af inspiration

- Vi har valgt nogle opgaver, der udfordrer holdene og samtidig giver masser af inspiration til, hvad man kan bage til jul og nytår, fortæller bagedystens redaktør Søren Olsen til BILLED-BLADET.

- Det bliver rigtig sjovt at bage i makkerpar, siger Pernille Morthensen.

”Den store julebagedyst” sendes juledag den 25. december på DR1, og tre hold kæmper sig videre til finalen, som er et nytårsprogram og sendes 29. december.

 

LÆS MERE: Micki fra "Den store bagedyst": Jeg holder mig i kageform

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden