11. nov. 2011
Af af Dorte Quist

Her er dit liv: Se Niels Olsen blive kidnappet

Niels Olsen blev overrasket og rørt, da 16-årige Vanessa Gouri kom ind på scenen. Det var hende, der i 1999 spillede den fireårige Mgala i Susanne Biers succes-film ?Den eneste ene?, hvor Niels og Søs Egelind var hendes adoptivforældre, Niller og Lizzie.
Niels Olsen blev overrasket og rørt, da 16-årige Vanessa Gouri kom ind på scenen. Det var hende, der i 1999 spillede den fireårige Mgala i Susanne Biers succes-film ?Den eneste ene?, hvor Niels og Søs Egelind var hendes adoptivforældre, Niller og Lizzie.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Puk Elgård kidnappede Niels Olsen på scenen i Frederikshavn, da han optrådte med Ørkenens Sønner.

Det var ikke kun Niels Olsen, men også publikum, der blev overrasket i Arena Nord Hallen i Frederikshavn, da Ørkenens Sønner sluttede deres udsolgte show. Ind på scenen kom nemlig Puk Elgård sammen med et stort kamerahold for at kidnappe Niels Olsen til en ny omgang "Her er dit liv". Efter han havde fået lov at tørre moustachen af og skifte smokingen ud, blev Niels Olsen og de andre ørken-sønner kørt til lufthavnen og fløjet til København i et privatfly.

I modsætning til de gamle episoder fra 1980'erne af "Her er dit liv" med Gregers Dirc-kinck-Holmfeld, hvor alt blev sendt live, og selv kidnapningen var udsendelsens store højdepunkt, så er fokus i de fem nye episoder, der har Puk Elgård som vært, flyttet til selve programmet. Det er årsagen til, at kidnapningen og optagelserne ikke finder sted samme dag, som programmet sendes.

Overraskelserne stod i kø, mens 51-årige Niels sad i sofaen hos Puk Elgård. Først kom Niels' kone, Joy-Maria Frederiksen, og datteren, Rosa på 14 år, og fortalte, hvordan de havde holdt alle forberedelserne fuldstændig hemmelige for Niels i tre uger. Vi kommer på besøg i Niels' elskede sauna i kælderen hjemme i villaen i Charlottenlund, hvor Rytteriet - alias Martin Buch og Rasmus Botoft - til Niels' store overraskelse sidder og nyder varmen.

Alle drengene fra Niels' gamle AGF-håndboldhold er også på plads, ligesom Kirsten Lehfeldt, Charlotte Fich, Susanne Bier, Peter Schrøder og mange andre sender hilsener på skærmen.

Niels Olsen får begejstrede besøg i studiet af mange af sine gamle skuespillerkollegaer; Thomas Mørk, som han blev venner med på teaterskolen og siden dannede Cirkus Montebello med. Søs Egelind, som han spillede sammen med i filmsuccesen "Den eneste ene". Torben Zeller og Søren Hauch-Fausbøll fra teatersport-gruppen, Så Hatten Passer. Og selvfølgelig også Niels' berømte ørken-brødre, Søren Pilmark, Asger Reher og Henrik Koefoed, som han turnerer flittigt med i hele Danmark i disse måneder.

Ja, faktisk står Niels Olsen selv på scenen med Ørkenens Sønner i Randers i aften, hvor "Her er dit liv" bliver sendt.

Læs mere om: