Fredag, 7. februar 2014 - af Lisbeth Grube

Her er værterne til børnenes MGP

Sofie Linde og Martin Brygmann.
Sofie Linde og Martin Brygmann.
Foto: DR
Martin Brygmann og Sofie Linde fyrer op under MGP, hvor 10 seje piger og drenge dyster om sejren.

Skuespiller og musiker Martin Brygmann og DR-vært Sofie Linde får lov at styre årets børnefest. De er nemlig værtspar til børnenes musikbrag, MGP, der finder sted i Arena Fyn 15. marts.

Martin Brygmann, der er en yderst erfaren show-vært og blandt andet har været vært for ”Zulu Comedy Galla”, ser frem til de musikalske løjer.  

- Det er forsvindende få ting, jeg glæder mig ligeså meget til, og selvom begejstringen, der til stadighed ikke har lagt sig, over at jeg skal være med til at lede slagets gang i den musikkonkurrence, der forener de to ting, der står mit hjerte allernærmest nemlig musik og børn, ikke får mig til at glemme, at der naturligvis findes dårlig musik og dumme børn, sidder jeg tilbage med en stærk fornemmelse af, at d.15.marts i Odense bliver en undtagelse, siger Martin Brygmann i én vejrtrækning i en pressemeddelelse.

Sofie Linde debuterede som TV-vært i 2009, hvor hun sammen med Mikkel Kryger styrede legene i ”Sommer Summarum”, og siden har hun lavet et væld af børneprogrammer. I 2009 var hun også vært på MGP med Mikkel Kryger.

- Da jeg var yngre, var MGP et af årets tv-højdepunkter for mig, fordi energien og amok-glæden i programmet tillader fest i stuen og skaber en uformel glæde ved andre børns talent og succes. Sådan får jeg det stadig, når jeg ser MGP, så det er en kæmpe fornøjelse at få lov at være med til at styre festen endnu en gang, siger Sofie Linde.

Børnenes MGP sendes live på DR1 den 15. marts klokken 20.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden