12. feb. 2021
Af Liz Rørsig

Hjemme hos Katrine Muff fra Fællessang

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Hjemme hos Katrine Muff er hverdagen fuld af musik, og fællessang er en vigtig del af hendes liv på højskoler, kirker og nu på tv i godt selskab med Johannes Langkilde.

Katrine Muff bor med sin mand, Anders og parrets to døtre, Alice, 3, og Inga, 5, i en hyggelig lejlighed på Vesterbro i København.

Her er hverdagen fuld af musik og sangglæde, ligesom Katrine Muff leverer masser af melodier at synge med på i DR1-programmet ”Fællessang – hver for sig” sammen med Johannes Langkilde.

Klaveret bliver flittigt brugt til fællessang i stuen.

- Jeg elsker at synge sammen med mine børn, siger Katrine Muff til BILLED-BLADET.

Fantastisk familieband

- Vi laver tit et familieband, hvor jeg spiller klaver, Anders griber guitaren, og børnene vælger et instrument fra rodehjørnet. Inga tager tit trommerne og Alice noget, der larmer lidt som babyklaveret eller blokfløjten, smiler Katrine Muff. Musikeren og komponisten har bidraget med fem melodier til Højskolesangbogen fra 2020, ligesom hun i 2017 lavede fem sange til Kirkesangbogen.

Se videoen øverst hvor Katrine Muff giver et lille sangnummer og læs det store interview hjemme hos musikeren i BILLED-BLADET nr. 6, der er på gaden nu.

Læs mere om: