Hollys mor i Ulven kommer: Derfor har jeg ikke lavet mere tv

Christine Albeck Børge.

Christine Albeck Børge.

Foto: Kaspar Wenstrup
Christine Albeck Børge, som spiller Hollys mor, Dea, i ”Ulven kommer”, har stået på teaterscenen i mange år.

Det er over 20 år siden, at Christine Albeck Børge blev uddannet skuespiller, men først nu kan hun opleves i en bærende rolle i en tv-serie.

Hun har fået sit folkelige gennembrud som Hollys mor, Dea, i ”Ulven kommer” på DR1, og hun sætter her ord på, hvorfor hun ikke har lavet så meget tv.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg har ikke søgt film og tv så meget, fordi jeg er en meget lykkelig teaterskuespiller. Så på den måde har det ikke været et savn, men jeg må sige, at det har været en stor ære at få lov nu. Jeg synes, det har været vildt spændende at lave ”Ulven kommer”, fortæller Christine Albeck Børge til BILLED-BLADET.

Manglede et publikum

Der er stor forskel på at stå på en teaterscene og foran et kamera, og det mærkede 46-årige Christine Albeck Børge med det samme.

- Jeg har lige skullet vænne mig til, at der ikke var noget publikum, for jeg plejer jo at kunne mærke publikums nærhed, når jeg står på scenen, lyder det med et smil fra skuespilleren.

Hendes ægtemand, Lars Ranthe, derimod har stor erfaring med at lave tv-serier, og den mest kendte er successerien ”Badehotellet”, hvor han spiller hr. Madsen.

Christine Albeck Børge har dog også haft andre roller på tv. I 2016 kunne hun opleves som tvillingernes mor i DR-julekalenderen ”Den anden verden”, og hun har også haft gæsteroller i serier som ”Forsvar” og ”Lærkevej”.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden