Lørdag, 25. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Hvem vælger tøjet i Den store juniorbagedyst? Nu giver Mathilde svaret

Deltagerne fra "Den store juniorbagedyst" med Emil Obel og Joakim Ingversen
Deltagerne fra "Den store juniorbagedyst" med Emil Obel og Joakim Ingversen
Foto: DR
Mathilde Tokkesdal forklarer nu, om det er DR eller juniorbagerne selv, der vælger, hvilket tøj de skal have på i programmet.

Mange tusinde seere følger hver uge ”Den store juniorbagedyst”, og lørdag aften er det blevet tid til, at finalisterne skal findes.

De bageglade børn har i de sidste mange uger vist, hvad de kan trylle frem i det søde køkken, men der er også meget andet end fondant, mousser og konsistenser, som deltagerne skal koncentrere sig om i forbindelse med optagelserne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der foregår mange ting bag kameraet, og forleden gav Mathilde via Instagram et indblik i noget af alt det, man måske ikke tænker over, når man kigger med derhjemme.

Hver uge har deltagerne noget nyt tøj på, og en følger ville gerne vide, om det er børnenes eget tøj, som de har på i programmerne. Her svarede Mathilde, at hun og konkurrenterne har deres eget tøj på i programmerne, men at der er en stylist, som giver dem gode råd i forhold til, hvad der klæder dem bedst.

Lørdag aften kan man se mere til Mathilde, Bertram, Marie, Ella og Alfred i ”Den store juniorbagedyst”, og i næste uge skal fire af dem kæmpe om det eftertragtede trofæ.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden