Mandag, 16. marts 2020 — af Marie Krakau

I en svær tid: Syng morgensang fra stuen med Phillip Faber

Foto: Agnete Schlichtkrull
Hver morgen kan du synge morgensang live med DR Pigekorets chefdirigent, Phillip Faber på DR1 og P2.

I denne tid skal vi stå sammen om at være adskilt, og det kan vi bl.a. være hver morgen kl. 9:05, og kl. 10:03 i weekenderne, hvor Phillip Faber synger morgensang med os alle på DR1 og P2.

Mandag var første dag med morgensang, men her blev det blot sendt på DR Pigekorets Facebook-side, hvor korets chefdirigent, Phillip Faber, i skrivende stund er blevet set af flere end 56.000. Ved premieren var det "I Østen Stiger Solen Op", som Phillip Faber satte sig ved klaveret og sang. Morgensangen var selvfølgelig akkompagneret af undertekster, så alle de mange, der så med kunne stemme i hjemme fra stuerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sammen med nogle om noget

Phillip Faber glæder sig til at skulle synge morgensang med danskerne midt i denne svære tid og siger om tankerne bag: - Når man nu er så isoleret, som mange af os er i øjeblikket, så kan man her tune ind og få 10 minutter, hvor man vil føle, at man er sammen med nogle om noget, og hvor man kan glemme katastrofetankerne i en kort stund. For selvom vi sidder i hver vores hytte, og man ikke kan høre eller se de mange andre, der synger med, så kan visheden om, at vi lige nu synger de samme kendte sange, binde os sammen.

Morgensangen vil vare 10 minutter, og tirsdag vil seerne og lytterne kunne synge med på ’Det er i dag et vejr’ af Ludvig Holstein og Poul Schierbeck samt ’Forårsdag’ af Anne Linnet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden