1. apr. 2023
Af Marie Krakau

Imponerende forskel: Sådan så juniorbagernes første og sidste kager ud

"Den store juniorbagedyst"
Finalisterne i "Den store juniorbagedyst" er for hvert program blevet endnu dygtigere til deres håndværk.

"Den store juniorbagedyst" har fundet sin vinder. Det blev 12-årige Mathilde, der løb med sejren.

Hun kæmpede i finalen mod sine gode bagevenner Ella, Marie og Alfred, der ligesom Mathilde har nydt deres tid i bageteltet.

Gennem deres rejse i "Den store juniorbagedyst" har de knyttet stærke bånd til hinanden og så er de også blevet endnu bedre til at bage og kreere smukke, bagte mesterværker.

Det bemærkede de også selv under finalen. Alfred og hans tvillingebror Anton kiggede i et finale-insdlag på billeder af hans tidligere kager, og de var særdeles imponerede over, hvor meget mere skarp hans finish var blevet.

Første mesterværk var et selvportræt

Da Marie, Ella, Mathilde og Alfred lavede deres første mesterværk i premiereprogrammet lød udfordringen på at skabe et selvportræt i kage.

Det kom der masser af imponerende og fantasifulde fortolkninger ud af, og det var tydeligt, at deltagerne mestrede kagekunsten.

Ligeså tydeligt er det dog også, at de fire finalister blot er blevet endnu dygtigere, som ugerne er skredet frem. Nye teknikker og tips og trick har de lært af både hinanden og dommerne, og det kunne man sagtens se på deres flotte mesterværker i finalen.

Vil de se hvordan Mathilde, Marie Alfred og Ellas første og sidste mesterværk så ud, så kig med i galleriet øverst i artiklen.

Læs mere om: