Mandag, 3. august 2020 - af Helle Skram de Fries

Isabel fra tv-serien Fede Forhold: Jeg var bange for at dø

Isabel fra "Fede Forhold".

Isabel fra "Fede Forhold".

Foto: Søren Lamberth
35-årige Isabel frygtede at dø af sin overvægt. Nu glæder hun sig til barn og bryllup.
Inden Isabel og Tina blev kæreste, var Isabel oppe og veje 151 kilo. 
Det vægttab, hun var i gang med, gik i stå, da hun mødte Tina, der også er overvægtig. - Da jeg var rigtig stor, havde jeg det ikke særlig godt i min krop. Jeg var bekymret for at dø, må jeg indrømme, fortæller Isabel til BILLED-BLADET. 
Foto: Privat
De mange kilo påvirkede både helbredet og parforholdet, og Isabel og Tina var tæt på at gå fra hinanden.

Ville redde forholdet

I håb om at redde forholdet meldte de sig til DR1-serien ”Fede Forhold”. I løbet af syv måneder lykkedes det – med hjælp fra kostvejleder Michelle Kristensen, Isabel at komme ned på en vægt på 69 kilo. Altså et samlet vægttab på 82 kilo.

Stærkere end nogensinde

Og med hjælp fra parterapeut Frej Prahl har Isabel og Tina fået rettet op på deres forhold, som i dag er stærkere end nogensinde.
I sæson 2’s sidste afsnit, der blev sendt mandag 3. august, frier Isabel til Tina, der med smil gennem glædestårer får sagt ja.
Foto: Søren Lamberth
Nu glæder parret fra den lille by Andst i Sydjylland, sig til et sommerbryllup næste år. Parret glæder sig også til at komme i fertilitetsbehandling og stifte deres egen lille kærlighedsfamilie.  
Foto: Søren Lamberth
I BILLED-BLADET, der udkommer torsdag 6. august, kan du møde de tre par fra tv-serien ”Fede Forhold” og læse, hvordan det går dem i dag. Du kan se eller gense alle seks afsnit i sæson 2 på dr.dk.
 

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden