Jacob Riising og Mads Steffensen i sjovt samarbejde

Jacob Riising og Mads Steffensen

Jacob Riising og Mads Steffensen

Foto: Julian Blau/ DR
Sammen har Jacob Riising og Mads Steffensen turneret landet rundt, hvor de har optaget det nye TV-program ”Nærradiofonien”, og samarbejdet har været en oplevelse for de garvede værter.

Igennem foråret har TV-værterne Jacob Riising og Mads Steffensen kørt rundt i det danske land med en campingvogn på anhængerkrogen i forbindelse med ”Nærradiofonien”. Herfra har de skullet sende "radio" på TV fra der, hvor historierne opstår. 

For Jacob Riising er det nyt at arbejde sammen med Mads Steffensen. 

- Alle tror, at Mads er en flink og jovial fyr, men det er han ikke. Ej, jeg driller bare. Det har været så hyggeligt! Jeg kender Mads rigtig godt, men jeg har aldrig arbejdet sammen med ham. Det har været en kæmpe fornøjelse at lave seks programmer med ham, fortæller TV-værten. 

Som en far

I seks afsnit kan seerne følge ”Nærradiofonien”, der både har bragt makkerparret til et epilepsihospital, en kristen festival og mange andre steder. Og når man forhører sig om, hvad samarbejdet med Jacob Riising har betydet for Mads Steffensen, så er ironien og spøgen i højsæde.

- Han er en forfærdelig mand. Vi har jo boet virkelig tæt under optagelserne, og jeg har faktisk følt mig som en far for ham, fortæller Mads Steffensen med et glimt i øjet og et smil på læben. 

Livsændrende program

Men der er ikke kun sjov og spas i programmet. For Mads Steffensen har det betydet en hel del at lave programmet, og mødet med flere medvirkende i "Nærradiofonien" har givet den erfarne vært stof til eftertanke. 

- Det har været livsændrende at lave programmet. Jeg har krammet mine børn en ekstra gang efter at have mødt personerne i programmet, fortæller han.

De kommende fem tirsdage bliver ”Nærradiofonien” sendt på DR1 kl. 20.00.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden