14. okt. 2015
Af Lisbeth Grube

Jacob Riising på vilde eventyr med sin mor

Jacob Riising med mor Brita.
Jacob Riising med mor Brita.
Foto: Mastiff
TV-værten Jacob Riising tager sin 74-årige mor Brita med ud i verden og prøver vilde ting i den nye DR1-serie ”På rejse med Riising og mor”.

- Jeg var slet ikke sikker på, at det var en god ide. Èn ting er at tage min mor med rundt i verden og prøve vilde ting, noget andet er at gøre det på landsdækkende TV, siger DR’s populære vært Jacob Riising, som i aften, onsdag, har premiere på sin nye programserie ”På rejse med Riising og mor” på DR1.

Her tager han sin mor, 74-årige Brita Riising, med på eventyr i Pennsylvania og Texas i USA, Canada, Mexico, Marokko og Sydafrika, og de to kaster sig bl.a. ud i faldskærmsudspring, bungyjump og overnatning i vildmarken.

- Jeg har aldrig rejst alene med min mor, og vores roller er ændret, siden jeg flyttede hjemmefra som 19-årig. De seneste år har vi nærmest kun set hinanden til jul, fødselsdage og når hun skulle passe mine tre børn. Ikke fordi vi er i konflikt, men fordi hverdagen er travl. Så hvad ville der ske, når vi pludselig skulle rejse sammen og få fælles oplevelser?, spørger Jacob Riising.

Se med i aften på DR1 og læs interviewet med mor og søn i BILLED-BLADET nr. 42, som er på gaden torsdag.

Læs mere om: