11. nov. 2015
Af Lisbeth Grube

Jacob Riising sætter pris på venskabet med sin mor

Jacob Riising og mor Brita.
Jacob Riising og mor Brita.
Foto: Birger Storm
Jacob Riising, som er på eventyr med mor Brita i ”På rejse med Riising og mor”, vil anbefale andre at få uvante oplevelser med deres forældre.

Udfordringerne fortsætter for Jacob Riising og hans 74-årige mor Brita, som onsdag aften er nået til Sydafrika i ”På rejse med Riising og mor” på DR1. At rejse for første gang alene med sin mor har været en øjenåbner for Jacob.

- Jeg vil klart anbefale folk at få oplevelser sammen med deres forældre. Jeg har flere venner, der nu har mistet deres forældre, og mange af dem siger: ”Æv, at jeg ikke nåede dét eller dét med dem”. Ikke at man absolut skal rejse om på den anden side af jorden eller skal sidde og tale dybt og længe om livets store spørgsmål - bare det at få tid sammen og gøre nogle ting sammen. At se hinanden i nogle uvante situationer, som ikke er børnefødselsdag, juleaften eller når man afleverer børn og bleer før pasning. Min mor og jeg har et venskab, og det er ærgerligt, hvis vi ikke udnytter det, siger Jacob til BILLED-BLADET.

Jacob hysterisk over dyr

I onsdagens afsnit fortæller Jacob bl.a., at de skal springe bungeejump og gå med vilde løver på savannen. Og en frygtløs mor Brita holder en krokodille.

https://imgix.billedbladet.dk/120558836.jpg
Foto: DR

- Min mor har intet problem med krokodiller, slanger og flagermus. Hun er helt cool, hvor jeg slet ikke bryder mig om slanger og flagermus og bliver hysterisk, tilstår Jacob.

- Ja, du skabte dig ualmindeligt meget, driller mor Brita.

Læs mere om: