Jacob Riising vært på nyt underholdningsprogram

Jacob Riising.

Jacob Riising.

Foto: Birger Storm
TV-værten står i spidsen for det kommende DR-program ”Versus”, hvor danskerne skal dyste i diverse kategorier.

Jacob Riising kan for tiden opleves som vært på DR1-quizshowet ”Hvem var det nu vi var”, men når det slutter, så springer skærmtrolden videre til et nyt fredagsprogram.

Fra august skal TV-værten nemlig stå i spidsen for underholdningsprogrammet ”Versus”.

I det kommende DR1-program skal danskerne tage stilling, involveres og dyste i alverdens kategorier i kampen om at vinde 10.000 kroner, og Riising glæder sig til det nye job.

- Det er jo med fare for, at ALLE danskere kaster op af at se mig, da jeg jo i forvejen sidder tungt på DR1 fredag aften. Men da jeg hørte om, hvor sjov en idé ”Versus” var, blev jeg tændt fra start og sagde med det samme ja tak til at tage 10 aftener mere med underholdende primetime, fortæller Jacob Riising i en pressemeddelelse fra DR.

Familien skal samles

Underholdningschef Jan Lagermand Lundme forklarer, hvorfor det nye program passer perfekt til DR’s sendeflade.

- Programmet vil både undersøge, opklare, involvere og ikke mindst samle - derfor er ”Versus” et program med en høj grad af public service. Vi er rigtig spændte på at vise og involvere danskerne i ”Versus”. Med humor, god energi og en masse fakta og videnskab tror vi på, familien vil være fælles om programmet i efteråret, hvor børn og voksne på lige vilkår kan dyste mod hinanden, siger Lundme.

”Versus” har premiere fredag den 22. august klokken 20.00 på DR1.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden