22. feb. 2021
Af Niels Burgos

Jacob Risgaards fantastiske gave til svigermor

Jacob Risgaard
Jacob Risgaard
Foto: Per Arnesen/DR
Nordjyden fra "Løvens hule" er ellers meget nede på jorden. Men i forhold til svigermor er han en mand med et vist format.

Glimtet i øjet fornægtede sig ikke, da Jacob Risgaard fra "Løvens hule" til Kanal Frederikshavn fortalte om den noget usædvanlige gave, han har købt til sin svigermor.

De fleste svigersønner ville nok vælge at købe en buket blomster. Men ikke Jacob Risgaard. Han har købt en hel blomstermark til svigermor.

Hvis svigermor bli'r træls

Sagen hænger således sammen: Svigermor bor midt i Frederikshavn - og lige overfor, hvor hun bor, ligger en tom grund, som svigermor har været nervøs for ville blive bebygget med et højhus. Hvad gør Jacob Risgaard? Han køber grunden af kommunen.

- Nu laver vi en insektmark. Vi pløjer hele grunden op og planter en masse vilde blomster på grunden, og først hvis min svigermor bliver træls, bygger vi et højhus, grinte en veloplagt Jacob Risgaard i programmet "Ud af hamsterhjulet" på Kanal Frederikshavn, som blev sendt til alle elever i 8. 9. og 10. klasse i Frederikshavn kommune.

For som Jacob Risgaard også sagde i programmet: "Det fedeste er at glæde andre".

Læs mere om: