20. nov. 2018
Af Lisbeth Grube

James Price laver TV fra USA

James Price.
James Price.
Foto: Birger Storm
James Price har været et smut i USA og serverer Thanksgiving-mad på DR1.

Så er det igen tid til ”Spise med Price” på DR1. James Price tager turen over Atlanten for at kokkerere til amerikanernes store fest Thanksgiving, og programmet sendes tirsdag den 20. november - som faktisk er James Prices fødselsdag.

- Jeg var alene afsted, for Adam var midt i manuskript-aflevering til ”Herrens veje”. Til gengæld tilkalder jeg assistance i køkkenet derovre, fortæller James, som besøger området ved Plymouth Rock syd for Boston.

Her dukker en kending fra tidligere programmer op, nemlig borgmester Stan Jens fra danskerbyen Elk Horn. Og så bliver der ellers skabt den helt store Thanksgiving-menu med otte-ni forskellige slags tilbehør.

Kalkun og stormvejr

- Jeg elsker farseret kalkun, som har været familiens julemad i mange år. Og Thanksgiving er en skøn tradition, hvor man sidder omkring bordet og nyder det her måltid med familie og venner, fortæller James.

- Det var en fantastisk tur til USA - også selv om vi var så uheldige, at optagelserne faldt sammen med en voldsom storm, der ramte Østkysten, så vi var ved at blæse væk undervejs. Området, vi var i, var halvvejs evakueret, og første gang vi kørte ud til Plymouth Rock, var den oversvømmet, fordi der var så meget tryk på vandet! Så vi måtte tilbage igen, fortæller han.

På James Prices 59-års fødselsdag tirsdag er der dog ikke kalkun på menuen.

- Vi går ud og spiser noget hyggeligt i aften på vores restaurant i Rosenborggade. Min kone, Anette, og jeg - og måske også min bror.

https://imgix.billedbladet.dk/dr-0276601ny.jpg
James Price og Stan Jens.
Foto: DR

Læs mere om: