Tirsdag, 26. juli 2022 — af Marie Krakau

Jenny Lee fra Jordemoderen: Her er hendes kendte mand

"Jordemoderen". 
"Jordemoderen".
Foto: MEGA
Jessica Raine fra "Jordemoderen" danner par private med en skuespiller, der er kendt fra en anden britisk tv-serie.

TV-serien "Jordemoderen" med den engelske titel "Call the midwife" kredser i de første sæsoner særligt om den unge Jenny Lee, der ankommer til klostret Nonnatus House i den fattige London-bydel Poplar for at arbejde som jordemoder i 1950'erne.

Jenny Lee spilles af den britiske skuespiller Jessica Raine, der i dag - 10 år efter serien først havde premiere - er 40 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jessica Raine slog for alvor igennem med sin rolle i "Jordemoderen", en rolle hun efter tre sæsoner forlod.

Kendt skuespiller-mand

To år forinden serien fik premiere havde Jessica Raine mødte sin kommende ægtemand Tom Goodman-Hill under en teaterproduktion på National Theatre.

Tom Goodmann-Hill er ligesom Jessica Raine skuespiller, og mange kender ham nok fra hans rolle i en anden meget populær britisk tv-serie "Store forretninger".

I serien der fortæller historien om det ikoniske London-stormagasin Selfridges spiller Tom Goodman-Hill Roger Grove, der er personalechef i stormagasinet.

Tom Goodman-Hill sammen med Amanda Abbington i tv-serien "Store forretninger" i rollerne som Mr. Roger Grove og Miss Josie Mardle.
Foto: MEGA

I fjerde sæson af "Jordemoderen", der var første sæson uden Jessica Raine i front, havde hendes daværende kæreste og nuværende mand desuden en lille rolle i et enkelt afsnit.

Jessica Raine og Tom Goodman-Hill blev gift i 2015 og har en søn sammen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden