Torsdag, 19. marts 2020 — af Laura Dalgård Hansen

Jesper fra Alene i vildmarken arbejdede med superstjerner

Jesper Westmark
Jesper Westmark
Foto: Jeppe Søgaard
I dag er Jesper Westmark fra "Alene i vildmarken" shaman, men han har en fortid som hår- og makeupartist, og han har arbejdet sammen med store verdensstjerner.

Ude i vildmarken har 49-årige Jesper Westmark fuldstændig styr på, hvordan man begår sig, hvad enten det gælder fiskeri eller byggeri – og også når der kommer en elg forbi.

Til daglig arbejder han som shaman og meditationsmentor, og det er et liv, der er meget langt fra det, han tidligere havde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jesper Westmark var hår- og makeupartist

Jesper Westmark fra ”Alene i vildmarken” begyndte sin karriere som 17-årig, da han var i frisørlære i Hjørring. Han arbejdede sig opad og blev hår- og makeupartist, og karrieren har ført ham til både Miami og alverdens superstjerner.   

- Jeg arbejdede med mange musikere og topmodeller i Danmark og udlandet, fortæller Jesper Westmark til BILLED-BLADET.

Han har sørget for, at blandt andre Renée Toft Simonsen, Helena Christensen, Cindy Crawford, Heidi Klum, Aqua og DAD så flotte ud.

- Det liv, der fulgte med, var også lidt crazy, men det passede meget godt til mig på det tidspunkt. Jeg havde mere lyst til at være ham, der stak af og var vild og sjov ligesom alle andre. Men der gik en alvor op for mig på et tidspunkt, hvor jeg var nødt til at komme tilbage til den, jeg er. Og så overgav jeg mig til det, forklarer Jesper Westmark.

Den vilde fortid har givet styrke

Han lever i dag et liv, der er fuldstændig anderledes fra det, han engang havde. Jesper Westmark er glad for at have fundet sin rette hylde, efter han forlod modebranchen for cirka 15 år siden.  

- Der var nogle år, hvor jeg lige skulle lande efter at have flygtet så meget fra mig selv i så lang tid. Men det har også givet mig en enorm råstyrke, at jeg har prøvet både at miste den, jeg var, og også finde tilbage til mig selv igen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

I dag bruger Jesper Westmark sit liv på arbejdet som shaman og meditationslærer og ikke mindst sin 10-årige søn, Sylvester, som bor hos ham halvdelen af tiden.

Det var også ham, der opfordrede Jesper Westmark til at være med i ”Alene i vildmarken”. Om det lykkes ham at vinde kan man følge hver torsdag på DR1.

Foto: Privat

Jesper Westmark med den amerikanske model og skuespiller Cindy Crawford. 

Foto: Privat

Jesper Westmark sammen med AQUA-stjernen Lene Nystrøm

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden