29. mar. 2016
Af af Helle Skram de Fries

Jesper Vollmer skal lære danskere at spise og spare

Jesper Vollmer
Jesper Vollmer
Foto: Birger Storm
Annette Heicks mand, kokken Jesper Vollmer, skal i et nyt TV-program hjælpe danske familier med at ændre indkøbsvaner.

Han var indtil for nylig køkkenchef i kongehuset, men Jesper Vollmer har måtte erkende, at han ikke længere magter at løse den opgave, så perfekt, som han selv synes, det skal gøres.

Efter bade-ulykken i starten af 2015, hvor han på en familieferie i Thailand brækkede nakken, er Jesper Vollmer, ved intensiv genoptræning, nået rigtig langt, men har stadig lidt fysiske udfodringer.

Han klarer sig dog rigtig godt og har valgt at realisere en gammel drøm om at blive selvstædig, for gå-på-modet og virkelysten er helt intakt.

Sammen med sin kone, Annette Heick, er Jesper Vollmer ved - stille og roligt - at bygge firmaet "Rå" op.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Jesper Vollmer: Spar penge og madspild

Tirsdag aften, 29. marts er den dygtige kok aktuel i DR1-programmet "Spis og Spar" på otte afsnit.

Her skal en række danske familier lære at købe mere hensigtsmæssigt ind, så der både spares penge og reduceres i mængden af madspild.

Programmet går tæt på danskernes sundhed, økonomi og vaner. Og sammen med butiksekspert Mikkel Pi hjælper Jesper Vollmer en række familier med at få nye og bedre indkøbsvaner.

Jesper Vollmer giver også familierne gode råd om, hvordan de opbevarer madvarer, så de holder længere. Og så giver kongehusets tidligere køkkenchef konkrete anvisninger på, hvordan man kan spise billigere både i hverdagen og ved festlige lejligheder - uden at gå på kompromis med smagen.

LÆS MERE: Robot-skelet hjalp Jesper Vollmer med at gå

Læs mere om: