31. okt. 2017
Af Ken Richter

Jette Gudiksen fra Hammerslag: Herlig tur til Sønderjylland

Jette Gudiksen fra "Hammerslag".
Jette Gudiksen fra "Hammerslag".
Foto: Lars Aarøe
Tirsdag den 31. oktober kl. 20 er Hammerslag i Sønderjylland, hvor mæglerne blandt andet skal gætte prisen på en lejlighed med udsigt til smukke Gråsten slot.

Når DR i aften viser Hammerslag fra grænselandet, er det første gang i mange år, ejendomsmægler Jette Gudiksen fra Aalborg er tilbage i det sønderjyske.

- Jeg har ikke været der, siden jeg som skoleelev var på udflugt med Vinderup Kommuneskole, husker Jette, der også for første gang ser Gråsten Slot.

- Slottet er rigtig flot og ser fint ud. Også selv om det er lidt gemt væk bag høje træer og anden bevoksning. Vi kunne se det fra en moderne lejlighed, som vi skulle gætte prisen på i Gråsten, fortæller Jette.

Mæglere rundt på slagmarken

Mellem optagelserne var der også arrangeret et besøg for ejendomsmæglerne ved den historiske Dybbøl Mølle.

- Det er meget større, end jeg husker fra den gang, jeg var på udflugt med skolen. Vi havde det rigtig sjovt, for vi kom rundt på slagmarken ved Dybbøl på en segway med guide. Vi skulle lige lære at holde balancen, griner Jette Gudiksen.

På turen rundt i det sønderjyske skal de to mæglerhold desuden gætte prisen på et landsted nord for Kruså, og de skal vurdere prisen på en arkitektttegnet villa i Kollund ved Flensborg Fjord.

Læs mere om: