Tirsdag, 2. juni 2020 - af Luise Marie Bekker

Jim Lyngvild: Corona-tiden har været sund for mig

Foto: Mikael Rieck
Multitalentet Jim Lyngvild har lært at slappe af under Corona-tiden.

Jim Lyngvild er her og der og alle vegne.

Er der noget, han får lyst til, gør han det!

Forrige lillejuleaften kedede han sig lidt, og det blev til en bog om kongerækken...

Men i løbet af de sidste på måneder har man ikke bare kunnet gøre, hvad man havde lyst til - og hvordan er en mand som Lyngvild kommet igennem det?

- Det har været sundt for mig. Jeg har lært at slappe af. Jeg kan ikke tjene penge på at holde foredrag – alle de ting, jeg plejer at tjene penge på, har jeg ikke kunnet. Men så har jeg gjort noget andet. Jeg startede med at slappe af og havde tid med min mand, Morten, hvor vi kun havde hinanden – det var superskønt. Der kommer også to nye bøger nu. En vikingebog om alle kongerne og dronningerne, og så kommer der en stor vikingekogebog. Så kedsomheden har også sat andet i gang, og jeg har kunnet skrive, fortæller han til BILLED-BLADET.

Jim Lyngvild: Jeg arbejder i mit tempo

Han havde det lidt svært med det til at begynde med:

- Jeg ville ikke have troet, at jeg kunne være i det – men hvem havde også troet, jeg kunne flytte på landet uden for lands lov og ret? I virkeligheden kender jeg måske mig selv ret dårligt – og det gør andre nok også.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Man har en idé om, at jeg skal være der, hvor der sker mange ting, men i virkeligheden vil jeg helst være hjemme hos Morten. Jeg sprøjter bøger ud, ja, men i mit tempo. Jeg kan sagtes arbejde til midnat og knokle – men i mit tempo, siger han.

I aften kommer sjette og sidste afsnit af "Jim og Ghita på nye eventyr". I BILLED-BLADET i næste uge kan du læse om det umage pars tætte venskab. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden