3. apr. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Joakim Ingversen bliver vært på populært DR-program

Joakim Ingversen
Joakim Ingversen
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Joakim Ingversen overtager tjansen fra Jacob Riising og bliver ny vært på "Hvem var det nu vi var" på DR1.

31-årige Joakim Ingversen har slået sine folder på DR i mange år og har blandt andet været vært på en række børneprogrammer, ”Alle mod 1”, og sidste år vikarierede han for sin hustru, ”X Factor”-værten Sofie Linde, fordi hun netop havde født parrets datter.

Joakim Ingversen: Jeg glæder mig

Nu er den karismatiske vært tilbage på DR1 i bedste sende tid, og denne gang bliver det som vært på det populære program ”Hvem var det nu vi var”, der hidtil har haft Jacob Riising som vært.

- Jeg glæder mig helt vildt. Jeg har altid selv set programmet, og jeg synes, det er fedt, at man selv får noget med, da det er en quiz. Det er første gang, jeg skal bruge en teleprompter (en skærm, værten læser op fra, red.), så det har jeg lige skullet øve mig på. Men det skal nok gå, siger Joakim Ingversen i en pressemeddelelse.

Ændringer i programmet

Han er dog ikke det eneste nye indslag i den kommende sæson.

Deltagerne er hidtil blevet quizzet i specifikke år og temaer som ”Matador” og ”Olsen Banden”, men denne gang kommer programmet til at tage udgangspunkt i den forgangne uge. ”Hvem var det nu vi var” bliver med andre ord et ugeaktuelt program.

Den nye sæson med Joakim Ingversen i spidsen får premiere den 19. april på DR1. Ovre TV 2 kan man samtidig opleve hustruen Sofie Linde, der medvirker i ”Stormester”, som har premiere samme dag.

https://imgix.billedbladet.dk/zulu_awards_2019_tsl_20190207_0704.jpg
Joakim Ingversen og Sofie Linde
Foto: Thomas Laursen

Læs mere om: