Lørdag, 11. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Joakim Ingversen fra Den store juniorbagedyst: Bager med datteren

Joakim Ingversen
Joakim Ingversen
Foto: Hanne Juul
Joakim Ingversen får smagt på mange lækre kager i "Den store juniorbagedyst", og når han er hjemme, kan han godt finde på at bage videre med sin datter.

Joakim Ingversen er tilbage som vært på ”Den store juniorbagedyst”, og lige for tiden kan man hver uge se ham i teltet på Clausholm Slot, hvor konkurrencen efterhånden spidser til.

Den 35-årige sjove tv-vært sørger igen i år for at sprede god stemning blandt de bageglade børn, der uge for uge kæmper for at nå i mål med deres mesterværker, og hvad der eller hører til, når man er med i ”Den store bagedyst”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke kun, når optagelserne til ”Den store juniorbagedyst” finder sted, at Joakim Ingversen befinder sig i det søde køkken, for han kan godt selv få lyst til at bage, når han har været på optagelser.

- Ja, det kan jeg faktisk godt, og jeg bager faktisk også med min datter, som er fem år. Det kunne være fedt, hvis hun blev grebet ægte af det; det gad jeg godt.

- Men så ville jeg nok mest være hende assistent i køkkenet, fortæller Joakim Ingversen i et interview med dr.dk.

Joakim Ingversen med døtrene Trine og Søs. 
Foto: Privat

Sammen hustruen Sofie Linde, der lige for tiden er aktuel som vært på ”X Factor”, har han døtrene Trine på fem år og Søs på to år.

”Den store juniorbagedyst” kan ses hver lørdag på DR og DRTV.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden